מתוקים, מתכונים

מאפינס חבושים

הבלוגרית המקסימה ריקי בלוך יצרה מתכון מצוין

מאפינס חבושים חגיגי

המרכיבים
150 גרם חמאה רכה
חצי כוס סוכר
3 ביצים
1 כוס שמנת מתוקה 32% או קרם פרש
כוס וחצי קמח תופח
תמצית וניל איכותית
קורט מלח

רבע כוס סוכר חום דמררה
צנצנת קונפיטורת חבושים של “הבאר”

ההכנה 
מחמים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערה עמוקה מערבבים חמאה וסוכר ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי פעולה
מוסיפים את השמנת והקמח בהדרגה ולסרוגין.
מוסיפים תמצית וניל וקורט מלח
בתוך תבנית שקעים מניחים מנזטים ומעבירים לכל אחד מהם מהעיסה המוכנה
שמים רבע כפית קונפיטורת חבושים על כל מאפין ומפזרים מעט סוכר חום מעל.
אופים 25 דקות. מצננים בפחי מאפין.

מהר מאוד התרשמתי מהעובדה המוצקה כי מוצרי הבאר הם מוצרי איכות ללא פשרות. נקודת זכות ראשונה שעמדה לנגד עיני היא העובדה שהמוצרים מיוצרים על בסיס גידולים מקומיים, מחומרים טבעיים, וללא חומרים משמרים או תוספות בלתי מזוהות כמקובל בתעשיית המזון. לנוכח ניסיונם  עתיר הידע של היזמים, מהווה המפעל הארטיזינלי מעבדת מחקר ופיתוח למוצרים חדשניים גם למסעדות, מלונות וחברות שונות בשוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *