עיקריות

ספגטי בולונז עם המרכיב הסודי

הכי כיף להכין רוטב בולונז משובח. יחד עם המרכיב הסודי שלנו, הבולונז שלכם ייצא באמת מעולה. ומהו המרכיב הסודי? כף ממרח עגבניות מיובשות של "הבאר מעדנים", הופכת את הרוטב הזה להצלחה מסחררת בקרב בני כל הגילאים. תנסו!

החומרים:
1 כף שמן זית
1 כף שמן חמניות / תירס / קנולה
2 בצלים גדולים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות גס
1/2 קילו בשר טחון טרי משובח (להשתדל לא להשתמש בבשר מעובד, עם תוספת מים)
2 כפות גדושות של רסק עגבניות
1 כף ממרח עגבניות מיובשות "הבאר מעדנים"
2 כוסות מים
1/2 כפית סוכר
1 כפית מלח
פלפל שחור טחון טרי
2-3 ענפי אורגנו טריים
1 חבילת ספגטי איכותי, מבושל לפני הוראות היצרן

אופן ההכנה:
1.      מחממים שמן במחבת ומטגנים בו את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום הקצוץ.
2.      מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים במזלג, עד שהבשר משנה את צבעו.
3.      מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים קלות.
4.      מוסיפים את ממרח העגבניות המיובשות של "הבאר מעדנים", את שאר התבלינים והמים.
5.      מרתיחים ומנמיכים את האש. מוסיפים את האורגנו הטרי, מבלי לקצוץ את העלים. בסוף הבישול יש להוציא את האורגנו.
6.      מבשלים על אש נמוכה, עד שכל הטעמים מתאחדים.
7.      מערבבים את הרוטב עם הספגטי המבושל ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *