מתוקים

"נקניק" חרוסת ותמרים

החומרים:

500 גרם מחית תמרים
3 כפות  יין אדום מתוק
2 כפות מיץ תפוזים
צנצנת חרוסת של "הבאר מעדנים"
400 גרם פיצוחים שונים: שקדים, אגוזים שלמים, בוטנים
2 כפות גרידת תפוז
קורט קינמון

 

אופן ההכנה:

1.      "פותחים" את מחית התמרים עם היין ומיץ התפוזים.
2.      מערבבים היטב עם החרוסת של "הבאר מעדנים", הפיצוחים, גרידת התפוז והקינמון.
3.      מגלגלים את התערובת לנקניק בעזרת ניילון נצמד, ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
4.      מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.

1-552
חרוסת 220
1-82

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *