מתוקים

מלבי

שילוב מצויין של מנה מתוקה, קרירה ומצננת לקיץ , בשילוב מבחר קונפיטורות וליקרים             (חלבי)
ניתן להכין מראש, לשים במקרר ולשלוף בשעת הצורך.

1 ליטר חלב
8 כפות קונפלור
2 כפות מי ורדים
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר

מערבבים היטב 1/2 כוס חלב עם קונפלור ומי הורדים עד להמסה של הקונפלור.
מחממים בסיר בעל תחתחית עבה את שאר החלב עם השמנת מתוקה והסוכר עד לסף רתיחה.
מוסיפים את תערובת הקורנפלור וטורפים ללא הפסק עד להסמכה.
מסירים מהאש ומוזגים לכוסות או "מצנצנים" בצנצנות נקיות,
סוגרים עם מכסה ומעבירים למקרר עד להתייצבות.
לפני ההגשה מוסיפים מבחר קונפיטורות בשילוב ליקרי הבאר:
קונפיטורת משמש פסיפלורה עם נגיעה של ליקר פסיפלורה.
קונפיטורת פירות יער בשילוב ליקר פטל בר או ארגמן.
קונפיטורת תפוחים ואגסים עם ליקר פירות יבשים.

בתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *