ראשונות

חצאי אבוקדו ממולאים

החומרים:
2-3 יחידות אבוקדו
2 כפות ממרח לימון כבוש של "הבאר מעדנים"
1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות קטנות
1 גמבה צהובה קצוצה לקוביות קטנות
1 בצל סגול קצוץ דק
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
100 גרם גבינה בולגרית של משק יעקבס

אופן ההכנה:
1.      קולפים וחוצים לאורך את האבוקדו.
2.      מערבבים בקערה ממרח לימון כבוש יחד עם הגמבות, הבצל הסגול והפטרוזיליה, שנקצצו דק.
3.      ממלאים בתערובת את גומות האבוקדו, מפזרים מלמעלה גבינה בולגרית, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *