עיקריות

חזה עוף בריבת בצל

החומרים:

4 חזות עוף, פרוסים לרצועות דקות
2 בצלים גדולים פרוסים
2 שיני שום פרוסות
כ-100 גרם פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
חופן עגבניות שרי חצויות
2-3 כפות ריבת בצל של "הבאר מעדנים"
שמן חמניות או קנולה

אופן ההכנה:

1.      במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום ונזהרים לא לחרוך אותו.
2.      מוסיפים את פרוסות חזה העוף ומטגנים קלות, עד שהעוף משנה את צבעו.
3.      מוסיפים את הפטריות, העגבניות וריבת הבצל.
4.      מכסים את המחבת לכמה דקות, עד שכל החומרים מתאחדים. מגישים עם אורז לבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *