עיקריות

חזה עוף בלימון כבוש

מתכון בזק לחזה עוף, שמומלץ להגיש בתוך בגט טרי, יחד עם טחינה.
5 דקות עבודה, ויש לכם מנה מעולה לארוחת צהריים מהירה.

החומרים למנה אחת:
חזה עוף נקי משומן וגידים ומשוטח מעט
2 כפיות לימון כבוש של "הבאר מעדנים"
עגבנייה בינונית פרוסה
2 כפות שמן זית
מלח
1-2 כפות טחינה
אופן ההכנה:
1.      מחממים במחבת את שמן הזית.
2.      ממליחים את חזה העוף ומורחים עליו את הלימון הכבוש.
3.      צורבים את החזה 3-4 דקות מכל צד, עד שהוא מלבין. נזהרים לא לייבש אותו.
4.      מוסיפים את פרוסות העגבנייה. מקפיצים עוד כדקה-שתיים.
5.      מעבירים הכל לבאגט טרי, מוסיפים טחינה ונועצים שיניים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *