עיקריות

גבינת חלומי מוקפצת עם פטריות בריבת בצל

החומרים:
200 גרם גבינת חלומי
קמח לקימוח הגבינה
שמן חמניות או קנולה לטיגון
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
חופן אגוזי מלך
חופן שבבי שקדים מולבנים
חופן צנוברים
3-4 כפות ריבת בצל  של "הבאר מעדנים"
אופן ההכנה:

1.      חותכים את הגבינה לקוביות בגודל של כ-1  X1 ס"מ ומקמחים אותן.
2.      מחממים שמן ומטגנים את קוביות הגבינה עד השחמה.
3.      מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.
4.      מוסיפים את השקדים, האגוזים והצנוברים ומקפיצים לדקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *