מתוקים

פנקייק עם ריבת תות

החומרים:

2 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
2 ביצים
3/4 1 כוסות חלב
50 גרם חמאה
קונפיטורת תות של “הבאר מעדנים”

אופן ההכנה:

1.      מכניסים למיקסר את כל חומרי הבלילה, מלבד החמאה והקונפיטורה, ומערבבים היטב.
2.      מורחים את המחבת במעט חמאה, ויוצקים מצקת מהבלילה. כשהפנקייק מבעבע, הופכים ומטגנים גם מהצד השני.
3.      בין טיגון לטיגון מנקים את המחבת בנייר סופג ומשמנים שוב.
4.      מגישים עם קונפיטורת תות של “הבאר מעדנים”.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *