החומרים:
ירכי או שוקי עוף
לרוטב:
2 כפות חרדל
4 שיני שום כתושות
3 כפות קונפיטורת תפוזים של “הבאר מעדנים”
מיץ מתפוז אחד
כפית פפריקה מתוקה
1 כפית ממרח פלפל חריף של “הבאר מעדנים”
2 בצלים פרוסים דק
1 כף חומץ
1 כף שמן תירס או קנולה
אופן ההכנה:
1. שוטפים את העוף ומנקים אותו.
2. מערבבים ומשקשקים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב.
3. משרים את העוף ברוטב המתקבל, לפחות חצי שעה, ומומלץ אף יותר.
4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
5. מסדרים את העוף בתבנית שרופדה בנייר אפייה. יוצקים מעליו את הרוטב ואופים כשעה-שעה וחצי.
6. בכל 15-20 דקות פותחים את התנור ומברישים את חלקי העוף ברוטב. אופים עד שהעוף משחים.
7. בתבנית נוספת צולים תפוחי אדמה ובטטות, ומגישים יחד.
