ראשונות

סלמון טרי עם סילאן חרדל

רוטב סילן חריף

לשם הכנת המנה הזאת תזדקקו לסכין חדה מאוד, על מנת לפרוס את הסלמון הנא לפרוסות דקיקות, או לבקש ממוכר הדגים שיעשה זאת עבורכם.

החומרים:
פילה סלמון טרי ואיכותי (כ-150 גרם לאדם)
רוטב סילאן חרדל של הבאר מעדנים
רוטב סויה משובח

אופן ההכנה:
1.      “פותחים” ומדללים את רוטב הסילאן חרדל בעזרת מעט רוטב סויה, ומערבבים היטב.
2.      פורסים את הסלמון הטרי דק דק בעזרת סכין טובה.
3.      מזלפים מעט מהרוטב מעל הדג ומגישים.

רוטב סילן חריף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *