ראשונות

מבחר סנדויצ’ונים

כמה אפשרויות לשימוש עם ממרחי הבאר

מצרכים:

לחם משובח פרוס לפרוסות יפות

ממרח פלפלים “הבאר”
ממרח עגבניות מיובשות “הבאר”
ממרח חצילים ונענע “הבאר”
גבינת לבנה עיזים
גבינת צ’דר
גבינה מלוחה
עגבניות שרי או תמר

אופן ההכנה:

מורחים את פרוסות הלחם בכמה אופנים:
1.גבינת לבנה חמצמצה עם נגיעה של ממרח פלפלים מעל.
2.טפנד זיתים, פרוסת גבינת צ’דר ועגבנייה.
3.ממרח עגבניות מיובשות עם גבינה מלוחה.
4. ממרח חצילים ונענע על גבינת לבנה (עדיף עיזים).

באר מעדנים ממרח פלפלים
1-272
1-289

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *