ראשונות

טוסטים בשילוב ממרחי הבאר וגבינות

מנה מעולה לאירוח.
החומרים:
2 בגטים
ממרח טפנד זיתים
ממרח עגבניות מיובשות
ממרח פסטו תבלינים
גבינה צהובה מגורדת
פרוסות גבינה צהובה
גבינה מלוחה
עגבניות שרי
אורגנו
מעט צנוברים

אופן ההכנה:
1. פורסים את הבגט לפרוסות עגולות ומורחים עליהן את שלושת הממרחים.
2. על הפרוסות עם טפנד הזיתים מפזרים גבינה צהובה מגורדת, וחצי עגבניית שרי מעל.
4. על הפרוסות עם ממרח העגבניות המיובשות מניחים פרוסות גבינה צהובה ומעט אורגנו.
5. על הפרוסות עם פסטו התבלינים מפוררים גבינה מלוחה וזורים צנוברים.
6. מסדרים בתבנית ואופים בגריל, עד שהגבינות נמסות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *