החומרים:
200 גרם גבינת חלומי
קמח לקימוח הגבינה
שמן זית לטיגון
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
חופן אגוזי מלך
חופן שבבי שקדים מולבנים
חופן צנוברים
3-4 כפות ריבת בצל של “הבאר מעדנים” 1 כף ממרח עגבניות מיובשות
אופן ההכנה:
1. חותכים את הגבינה לקוביות בגודל של כ-1 X1 ס”מ ומקמחים אותן.
2. מחממים שמן ומטגנים את קוביות הגבינה עד השחמה.
3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.
4. מוסיפים את השקדים, האגוזים והצנוברים ומקפיצים לדקה. 5. מוסיפים כ 3-4 כפות ריבת בצל, מקפיצים היטב ומגישים על מצע חסה ופרוסות עגבנייה שמנות. 6. קולים לחם טוב בטוסטר, מורחים בשמן זית מעורבב עם ממרח עגבניות מיובשות.
בתאבון
