עיקריות

גבינת חלומי מוקפצת עם פטריות בריבת בצל

החומרים:
200 גרם גבינת חלומי
קמח לקימוח הגבינה
שמן זית לטיגון
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
חופן אגוזי מלך
חופן שבבי שקדים מולבנים
חופן צנוברים
3-4 כפות ריבת בצל  של “הבאר מעדנים”                                                                1 כף ממרח עגבניות מיובשות

אופן ההכנה:

1.      חותכים את הגבינה לקוביות בגודל של כ-1  X1 ס”מ ומקמחים אותן.
2.      מחממים שמן ומטגנים את קוביות הגבינה עד השחמה.
3.      מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.
4.      מוסיפים את השקדים, האגוזים והצנוברים ומקפיצים לדקה.                                    5.      מוסיפים כ 3-4 כפות ריבת בצל, מקפיצים היטב ומגישים על מצע חסה ופרוסות                   עגבנייה שמנות.                                                                                   6.      קולים לחם טוב בטוסטר, מורחים בשמן זית מעורבב עם ממרח עגבניות מיובשות.

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *