סלט גזר מפתיע ברוטב מרענן
החומרים:1 ק”ג גזר טרי150 גרם פקאן מסוכר150 גרם חמוציות1/2 כוס שמן קנולה1/3 כוס חומץ טבעימלח3 שיני שום כתושות2 כפות קונפיטורת
החומרים:1 ק”ג גזר טרי150 גרם פקאן מסוכר150 גרם חמוציות1/2 כוס שמן קנולה1/3 כוס חומץ טבעימלח3 שיני שום כתושות2 כפות קונפיטורת
מנה מעולה לאירוח. החומרים:2 בגטיםממרח טפנד זיתיםממרח עגבניות מיובשותממרח פסטו תבליניםגבינה צהובה מגורדתפרוסות גבינה צהובהגבינה מלוחהעגבניות שריאורגנומעט צנוברים אופן ההכנה:1.
כמה אפשרויות לשימוש עם ממרחי הבאר מצרכים: לחם משובח פרוס לפרוסות יפות ממרח פלפלים “הבאר”ממרח עגבניות מיובשות “הבאר”ממרח חצילים ונענע
רעיון גאוני של השפית שולמית קולטון, שעושה שימוש בכל סוג בצק אפשרי: בצק עלים, בצק פריך, בצק שקם כו’. מצטיידים בסוגים
החומרים:6 עלי חסה שטופים1 אפרסמון פרוספילטים מפלחי תפוז אחדחופן אגוזי מלך2 כפות ויניגרט משמש או תפוזים של הבאר מעדנים1 כף
המרכיביםשני באגטים שלמים (אני מעדיפה באגט לא טרי) שמן זית לפי הצורך חצי קילו כבדי עוף טרייםפרוסות דקות מארבעה בצלים
את הרעיון לסלט הרענן הזה קבלתי מבתי הבכורה, היא נוהגת לארח באנץ’ לעתים תכופות ומגישה סלטים קלים מורכבים מחומרי גלם
את ממרחי ירקות של הבאר הגיעו להתנסות בחרתי לשלב עם בצק עלים. לעיתים רחוקות אני מכינה בצק עלים בעצמי אבל