שואלים אותנו איך מוצרינו מחזיקים מעמד ללא חומר משמר?

מוצרי הבאר מעדנים מצטיינים בחיי מדף של למעלה משנה מיום ייצור.

כולם מפוסטרים ומצונצנים בטמפרטורות גבוהות, בבקבוקים ובצנצנות זכוכית סטריליים.

לאחר הפתיחה אנחנו ממליצים לאחסן אותם במקרר להשתמש עד 10 ימים מהפתיחה ולנהוג עימם בהקפדה: לא להכניס לתוכם סכין לא נקי או כפית שכבר היתה בפה, לא להפיל לתוכם פירורים, אלא להוציא רוטב, ממרח או קונפיטורה לתוך קערית. הקונפיטורות והממרחים נטולי הסוכר הם הרגישים ביותר, יש לנהוג עימם בזהירות. ולממרחים אפשר להוסיף מעט שמן זית, שיהווה שכבת הגנה מפני חיידקים. בתאבון!

צילום: הדס ניצן.