לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

מתוקים

קונפיטורה טובה משמרת לא רק את הפרי והטעם,


החומרים:
2 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
2 ביצים
3/4 1 כוסות חלב
50 גרם חמאה
קונפיטורת תות של "הבאר מעדנים"
אופן ההכנה:
1.      מכניסים למיקסר את כל חומרי הבלילה, מלבד החמאה והקונפיטורה, ומערבבים היטב.
2.      מורחים את המחבת במעט חמאה, ויוצקים מצקת מהבלילה. כשהפנקייק מבעבע, הופכים ומטגנים גם מהצד השני.
3.      בין טיגון לטיגון מנקים את המחבת בנייר סופג ומשמנים שוב.

נשארה קצת חרוסת מפסח? מתכון פשוט וטעים של מאפים, ניתן לשלב ממרח אנרגיה ללא סוכר

 מנה אחרונה, פרווה, ניתן להגיש אחרי ארוחה בשרית ומהירה להכנה.

קונפיטורות הבאר הדומיננטיות בטעמן כמו מנגו, גויאבות או משמש פסיפלורה,
מקפיצות כל סלט פירות , פה אני נותנת שילוב של פירות אקזוטי נהדר בטעמים מעודנים