לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

מתכון מהיר, שיארגן לכם תוספת ירק במינימום זמן ובמקסימום טעם.  
החומרים:
1 כף שמן
1 שקית שעועית ירוקה עדינה קפואה
3 כפות רוטב סילאן חרדל של "הבאר מעדנים"
מלח
אופן ההכנה:
1.      מחממים את השמן בסיר רחב.
2.      שופכים לסיר שקית שלמה של שעועית ירוקה קפואה.
3.      סוגרים את מכסה הסיר ומקפיצים כדקה.
4.      מוסיפים לסיר רוטב סילאן חרדל, ומקפיצים עוד 2-3 דקות, עד שהשעועית מתרככת מעט. אין צורך להוסיף מים - השעועית מתבשלת מהאדים של עצמה. בכל מקרה,  חשוב לא לבשל את השעועית הירוקה יותר מדי, כדי שלא תאבד מפריכותה ומצבעה הירוק.