לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

ארוחה שמכילה הכל: את המנה העיקרית, התוספת והירקות – בתבנית אחת. ותודה למשפחת חמיאל שתרמה לנו את המתכון.
החומרים ל-3 מנות:
8 שוקי עוף
1 כוס אורז
1 בטטה
1 בצל
2 גזרים
1 תפוח אדמה
2 כוסות מים
1/2 בקבוק רוטב סילאן חרדל של "הבאר מעדנים"

אופן ההכנה:
1.      מחממים תנור ל-180 מעלות.
2.      חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות ומפזרים אותם בתבנית חסינת חום.
3.      בוררים את האורז, שוטפים אותו ומפזרים את האורז השטוף מעל ובין הירקות. שופכים כוס מים לתבנית.
4.      מניחים את הפולקע מעל לירקות ולאורז. בקערה נפרדת מערבבים כוס מים עם רוטב סילאן חרדל של "הבאר מעדנים".
5.      יוצקים את תערובת הרוטב והמים מעל לשוקי העוף. מכסים היטב את התבנית בנייר כסף. מקפידי שלא יהיו חורים או פתחים, על מנת שהנוזלים לא יתאדו והאורז יתבשל כהלכה.
6.      מכניסים לתנור שחומם מראש. אחרי שעה ו-45 דקות בודקים אם האורז מוכן ואם נותרו עוד נוזלים. אם כן, מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות. אם האורז עדיין לא מוכן, אופים עוד רבע שעה ובודקים שוב.