לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית


החומרים ל-3-4 מנות:

1/2 קילו פרגיות חתוכות
1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות
1 גמבה צהובה קצוצה לקוביות
1/2 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חופן נענע קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס רוטב פרגיות של "הבאר מעדנים"
1/2 כוס שמן זית
מלח גס

אופן ההכנה:
1.     מכניסים לקערה את הפרגיות עם עשבי התיבול והירקות.
2.     מפזרים מלח גס, ומוסיפים את שמן הזית ורוטב הפרגיות של "הבאר מעדנים".
3.     מערבבים היטב ומשרים את הפרגית במרינדה לפחות כשעה.
4.     מקפיצים על מחבת ומגישים עם אורז לבן או פירה.

.

large_1-12.jpglarge_1-26.jpg1-457.jpg1-20.jpg