לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

את המתכון הזה קיבלנו מקרן קאופשטיין, לקוחה קבועה של "הבאר מעדנים".
החומרים ל-3 מנות:
כ-750 גרם פרגיות חתוכות לנתחים קטנים
2 בצלים גדולים חתוכים לפלחים
2 שיני שום פרוסות עבות
כ-100 גרם פטריות שמפיניון טריות, חתוכות גס
1/2 כפית פפריקה מתוקה
3 כפות גדושות רוטב תאנה מפולפלת של "הבאר מעדנים"
1/2 כוס יין אדום
מלח, פלפל
3 כפות שמן חמניות/קנולה

אופן ההכנה:
1.      מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום ומערבבים.
2.      מוסיפים את הפטריות, רוטב התאנה המפולפלת, יין  ותבלינים.
3.      כשהרוטב מעורבב ומאוחד היטב, מוסיפים את הפרגיות.
4.      מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי, ומגישים עם אורז לבן.