לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים ל-2 מנות:
4 פילטים של דג אמנון
2 כפות לימונים כבושים "הבאר מעדנים"
2 כפות קונפיטורת מנגו "הבאר מעדנים"
4 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח, פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
1.     מערבבים בקערית 2 כפות לימונים כבושים עם 2 כפות קונפיטורת מנגו, מיץ לימון ו-2 כפות שמן זית.
2.     מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, וצורבים את שני הפילטים של הדג – בהתחלה בצד של העור וכעבור 3-4 דקות בצד השני.
3.     שופכים מעל הדג את תערובת הלימון והמנגו. מבשלים יחד עוד כ-3-4 דקות, ומגישים מייד.