לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים:
1 עוף שלם
3 תפוחים ירוקים, נקיים מליבה וזרעים וקצוצים לקוביות
4 כפות רוטב סילאן-חרדל של "הבאר מעדנים"
2 כפות קונפיטורת חבושים של "הבאר מעדנים"
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1.     שוטפים היטב את העוף ומייבשים אותו.
2.     מערבבים בקערה את רוטב הסילאן-חרדל עם שמן הזית וקונפיטורת החבושים.
3.     ממלאים את העוף בתפוחים הקצוצים.
4.     מורחים על העוף את זיגוג החבושים.
5.     מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כשעה וחצי, עד שהעוף משחים. לפני ההגשה ניתן למרוח שוב במעט ריבת חבושים.
_MG_6611_Small.jpg_MG_7076_Small.jpg