לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים:

ירכי או שוקי עוף

לרוטב:
2 כפות חרדל
4 שיני שום כתושות
3 כפות קונפיטורת תפוזים של "הבאר מעדנים"
מיץ מתפוז אחד
כפית פפריקה מתוקה
1 כפית ממרח פלפל חריף של "הבאר מעדנים"
2 בצלים פרוסים דק
1 כף חומץ
1 כף שמן תירס או קנולה

 אופן ההכנה:
1.      שוטפים את העוף ומנקים אותו.
2.      מערבבים ומשקשקים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב.
3.      משרים את העוף ברוטב המתקבל, לפחות חצי שעה, ומומלץ אף יותר.
4.      מחממים תנור ל-180 מעלות.
5.      מסדרים את העוף בתבנית שרופדה בנייר אפייה. יוצקים מעליו את הרוטב ואופים כשעה-שעה וחצי.
6.      בכל 15-20 דקות פותחים את התנור ומברישים את חלקי העוף ברוטב. אופים עד שהעוף משחים.
7.      בתבנית נוספת צולים תפוחי אדמה ובטטות, ומגישים יחד.