לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית
  • החומרים:
    שוקי עוף קטנות / עוף שלם
    צנצנת לימון כבוש של הבאר מעדנים
    1/2 כוס מים
    1 כף מלח גס
    אופן ההכנה:
    1.      "פותחים" את ממרח הלימון הכבוש בקערה בעזרת מעט מים, שמן זית ומלח.
    2.      משרים את העוף בקערת הלימונים הכבושים לכמה שעות, לשם ספיגת טעמים.
    3.      מסדרים את העוף בתבנית שרופדה בנייר אפייה. מפזרים מעל את הרוטב, מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-45 דקות. לאחר כ-25 דקות מסירים את הכיסוי, מרטיבים את השוקיים ברוטב שהצטבר בתחתית, מכסים שוב את התבנית, וממשיכים לאפות.
    4.      ב-5 הדקות האחרונות מסירים את הכיסוי, ואופים עד שהשוקיים משחימות.