לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים:
לבצק:                                     
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם (2 כוסות + כף) קמח
1 ביצה 
למלית:
צנצנת קונפיטורת תות של "הבאר מעדנים", או כל קונפיטורה אחרת שאוהבים
לקישוט:
100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מעבדים את הסוכר והחמאה עד שמתקבל קרם תפוח ואוורירי.
3. מוסיפים ביצה ומעבדים, עד שהיא נבלעת והקרם הומוגני ואחיד. אם התקבל מרקם "שבור", יש להמשיך ולעבד במהירות גבוהה, כ-5 דקות נוספות.                                                                                  
4. מוסיפים קמח בבת אחת, ולשים רק עד שהחומרים מתאחדים לבצק.
5. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק. בעזרת חותכן בצורת פרח חותכים מהבצק פרחים, כך שיש לכל עוגייה תחתית פרח, ופרח נוסף, עם חור במרכז. 
6. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מסדרים את הפרחים ואופים כ-18 דקות, או עד הזהבה עדינה. מצננים מעט.
7. לוקחים את תחתיות העוגיות, ובעזרת שק זילוף ממלאים אותן בקונפיטורת תות של "הבאר". מניחים מעל את הפרח עם החור במרכז.
8. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.        
מתכון באדיבות הקונדיטורית  אבישג כהן