לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

חומרים לבצק:
400 גרם (3 כוסות פחות 2 כפות) קמח                                                  
100 גרם אבקת (1 כוס פחות 2 כפות) סוכר                                        
200 גרם חמאה רכה                                        
100 מ"ל שמן   
למילוי:
קונפיטורות של "הבאר מעדנים", בטעמים שאוהבים: שזיפים, אגס ביין, חבושים, תפוז קרה קרה, פירות יער, תאנים, תות ועוד.                                                                                                                                    
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערת מיקסר מעבדים סוכר וחמאה. מוסיפים קמח, ומעבדים לבצק קשה ופירורי.
3. מוסיפים שמן. לאחר הוספת השמן, הבצק צריך להיות חולי ומתפורר מעט.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מגלגלים מהבצק כדורים קטנים, ומניחים על התבנית.
5. בעזרת ידית של כף עץ יוצרים "גומות חן" בכל כדור בצק, עד שעיגול הבצק הופך לטבעת שטוחה שגומה במרכזה.
6. ממלאים את הגומות בקונפיטורות ואופים כ-18 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.

מתכון באדיבות הקונדיטורית אבישג כהן