לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית
Sun dried tomato
עגבניות מיובשות

ממרח עשיר וקטיפתי, בטעם מרוכז של עגבניות.

מצוין כבסיס לכריכים. כף ממנו בתבשיל על בסיס עגבניות, תעמיק מאוד את הטעם.

הצעת הגשה: הוסיפו אותו לרוטב בולונז – הממרח ישרדג אותו פלאים. כף ממנו, יחד עם כף ממרח פלפלים חריף, מעורבבים יחד עם עגבנייה מגורדת, ירכיבו סלסה מצוינת לנאצ'וס.
למתכונים לחץ כאן !

דגים בממרח עגבניות מיובשות
מנת בריאות זריזה

6 פילטים של דג אמנון
6 כפיות ממרח עגבניות מיובשות "הבאר"
מעט שמן זית
2 בצלים פרוסים דק
2 שיני שום פרוסות
4 תפוחי אדמה פרוסים דק
עגבניה פרוסה לפרוסות עבות
כ 4 עלי מנגולד קצוצים גס (לא חייב)
חצי לימון

1. מורחים את הצד הפנימי של הפילטים בממרח עגבניות מיובשות ומניחים בצד כחצי שעה.
2. בוחרים בסיר סאטה רחב, עם מכסה
3. מטגנים את הבצלים, השום.
4. מסדרים שכבה של תפוחי אדמה פרוסים דק
5. מניחים מעל את הפילטים מרוחים בתערובת הצ'ימיצ'ורי ועגבניות עם העור כלפי מטה.
6. מוסיפים את פרוסות העגבניה, ועלי המנגולד.
7. ממליחים ומפלפלים סוחטים מעל חצי לימון, מוסיפים כשליש כוס מים סוגרים מכסה.
8. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ 20 דקות (עד שתפוחי האדמה רכים).