לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

לשם הכנת המנה הזאת תזדקקו לסכין חדה מאוד, על מנת לפרוס את הסלמון הנא לפרוסות דקיקות, או לבקש ממוכר הדגים שיעשה זאת עבורכם.

החומרים:
פילה סלמון טרי ואיכותי (כ-150 גרם לאדם)
רוטב סילאן חריף חריף של הבאר מעדנים
רוטב סויה משובח

אופן ההכנה:
1.      "פותחים" ומדללים את רוטב הסילאן החריף בעזרת מעט רוטב סויה, ומערבבים היטב.
2.      פורסים את הסלמון הטרי דק דק בעזרת סכין טובה.
3.      מזלפים מעט מהרוטב מעל הדג ומגישים.