לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים:
500 גרם פסטה קצרה
250 גרם עגבניות שרי תמר חתוכות לרבעים
1 פלפל חריף פרוס לפרוסות דקות (לא חובה)
חופן עלי בזיליקום
מלח, פלפל שחור גרוס
ריבוע גבינה בולגרית של משק יעקבס
2 כפות גדושות פסטו בזיליקום או פסטו זיתים של "הבאר מעדנים"
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1.      מחממים במחבת את שמן הזית. מקפיצים את רבעי עגבניות השרי ופרוסות הפלפל החריף.
2.      מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
3.      מסננים את הפסטה ממי הבישול ומערבבים עם העגבניות המוקפצות ופסטו של "הבאר מעדנים".
4.      מוסיפים את הגבינה המפוררת ועלי הבזיליקום, מערבבים היטב ומגישים.