לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

קונפיטורות הבאר הדומיננטיות בטעמן כמו מנגו, גויאבות או משמש פסיפלורה,
מקפיצות כל סלט פירות , פה אני נותנת שילוב של פירות אקזוטי נהדר בטעמים מעודנים


מלון טרי
תפוחי עץ טריים
אגסים קוסטיה וספדונה
ענבים
ליצ'י (ניתן משימורים)
אננס (ניתן משימורים)
 
קונפיטורת משמש פסיפלורה "הבאר"
ליקר פירות אקזוטים "הבאר"
 
חותכים את כל הפירות לקוביות,
אם משתמשים בליצ'י ואננס משימורים, שומרים את המיץ.
מוסיפים כ 2 כפות קונפיטורת משמש פסיפלורה,
שוט ליקר פירות אקזוטים מיץ ליצ'י ואננס לפי הטעם, קוביות קרח ומגישים