לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית


החומרים:
1/2 חסת משי, קרועה לפיסות בינוניות
6-7 תאנים בשלות ומוצקות, חתוכות לרבעים
חופן אגוזי מלך חצויים
3 כפות רוטב תאנה מפולפלת של "הבאר מעדנים"
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1.      מכניסים לקערה את החסה והתאנים.
2.      מערבבים בצנצנת את רוטב התאנה המפולפלת עם הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל
3.      יוצקים על הסלט את הרוטב ומערבבים.
4.      מפזרים מעל את אגוזי המלך ומגישים.