לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים:

1 פילה סלמון
2-3 פרוסות עגבנייה ולימון דקות
ענף רוזמרין
2-3 עלי בזיליקום
2 כפות ויניגרט תפוז או משמש של "הבאר מעדנים"
מלח, פלפל, שמן זית
נייר אפייה

אופן ההכנה:

1.     חותכים את נייר האפייה כך שגודלו יהיה פי 3 מנתח הסלמון, והוא יכיל בנוחות את הדג.
2.     מניחים את הנתח במרכז הנייר, ממליחים ומפלפלים אותו, ומזלפים מעט שמן זית. 
3.     מניחים מעל הדג את פרוסות העגבנייה הלימון והבזיליקום. מזלפים מעל הכל את ויניגרט התפוז או משמש לבחירתכם.
4.     מניחים ליד הדג גם את ענף הרוזמרין, וסוגרים את נייר האפייה משני צידי הנתח, כמו סוכריה.
5.     מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים למשך 10 דקות.
 
 
 

1-94.jpg1-105.jpg1-98.jpg_MG_7158_Small.jpg