לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית


החומרים:

500 גרם מחית תמרים
3 כפות  יין אדום מתוק
2 כפות מיץ תפוזים
צנצנת חרוסת של "הבאר מעדנים"
*לגרסה נטולת סוכר השתמשו בצנצנת קונפיטורת תמרים ותפוחים ללא ת.סוכר.
400 גרם פיצוחים שונים: שקדים, אגוזים שלמים, בוטנים
2 כפות גרידת תפוז
קורט קינמון
.
.
.
.
.

אופן ההכנה:

1.      "פותחים" את מחית התמרים עם היין ומיץ התפוזים.
2.      מערבבים היטב עם החרוסת של "הבאר מעדנים", הפיצוחים, גרידת התפוז והקינמון.
3.      מגלגלים את התערובת לנקניק בעזרת ניילון נצמד, ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
4.      מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.
.
.

.

1-82.jpg1-80.jpg_MG_7586_Small.jpg