לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

עיקריות

החומרים:
1 עוף שלם
3 תפוחים ירוקים, נקיים מליבה וזרעים וקצוצים לקוביות
4 כפות רוטב סילאן-חרדל של "הבאר מעדנים"
2 כפות קונפיטורת חבושים של "הבאר מעדנים"
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1.     שוטפים היטב את העוף ומייבשים אותו.
2.     מערבבים בקערה את רוטב הסילאן-חרדל עם שמן הזית וקונפיטורת החבושים.
3.     ממלאים את העוף בתפוחים הקצוצים.

החומרים ל-2 מנות:

4 נתחי חזה עוף משוטחים
5-6 כפות ממרח עגבניות מיובשות "הבאר מעדנים" (או כל ממרח אחר שאוהבים)
1 ביצה טרופה
1/2 כוס פירורי לחם
בפסח טגנו בקמח מצה

.

אופן ההכנה:

1.     משטחים כל נתח של חזה עוף ומורחים על צד אחד שלו את ממרח העגבניות המיובשות (או כל ממרח אחר של "הבאר" שאוהבים: ממרח פלפלים, פסטו, טפנד זיתים וכו').