לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

מעמולים עם ממרח חרוסת או ממרח תפוחים ותמרים
חומרים לבצק:                                                                                                                                                  
100 גרם (1/2 כוס) סוכר                          
200 גרם חמאה                        
300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח
1 ביצה 
למלית:
צנצנת ממרח תפוחים ותמרים ללא תוסם\פת סוכר של "הבאר מעדנים"
100 גרם (1 כוס) אגוזי מלך קצוצים גס
100 גרם (1 כוס פחות 2 כפות) אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערת המיקסר מעבדים סוכר וחמאה עד לקבלת קרם תפוח ואוורירי.
3. מוסיפים ביצה ומעבדים, עד שהיא נבלעת והקרם הומוגני ואחיד. אם התקבל מרקם "שבור", יש להמשיך ולעבד במהירות גבוהה כ-5 דקות.   4. מוסיפים קמח בבת אחת, ולשים רק עד איחוד של החומרים. לישת יתר תפגע בפריכות המעמולים.
5. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק. מורחים שכבה דקה מממרח התמרים של "הבאר מעדנים", ומשאירים שוליים פנויים.
6. מפזרים על הבצק המרוח את אגוזי המלך, ומגלגלים לרולדה מהודקת.
7. חותכים את הרולדה לעוגיות דקות, מסדרים על תבנית שרופדה בנייר אפייה, ואופים כ-18 דקות.
הערה חשובה: המעמולים יוצאים מהתנור בעודם בהירים. גם אם נראה שהם אינם מוכנים, הם מתקשים בקירור ונשארים רכים ונימוחים. 
8. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מתכון באדיבות הקונדיטורית אבישג כהן