לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים ל-6 מנות:

6 כרעי עוף
8 כפות רוטב סילאן חרדל של "הבאר מעדנים"
4 כפות שמן זית
2 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1.     מערבבים בקערית את רוטב הסילאן עם שמן הזית, הסויה המלח והפלפל.

2.     שופכים על הכרעיים ומעסים אותן היטב ברוטב

3.     מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים עד שהעוף משחים.

4.     מדי פעם אפשר לזלף על העוף מחדש את הנוזלים שהתנקזו לתבנית.

5.     מגישים עם תפוחי אדמה צלויים, אורז או פירה.

large__MG_6578_Small.jpg_MG_6589_Small.jpg1-413.jpg