לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

 

החומרים: 

1 חציל פרוס
1 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
1 גמבה כתומה
2-3 קישואים
ממרחי "הבאר מעדנים": ממרחי זיתים, חצילים ונענע, ממרח פלפלים
 
אופן ההכנה:
1.      פורסים את החציל לפרוסות, את הגמבות לרצועות ואת הקישואים לקוביות גדולות.
2.      מערבבים את כל הירקות בממרחי "הבאר מעדנים" לפי העדפתכם.
3.      מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות וצולים 10 דקות בלבד, על מנת שהירקות לא יהפכו סמרטוטיים.