לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים:
2-3 יחידות אבוקדו
2 כפות ממרח לימון כבוש של "הבאר מעדנים"
1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות קטנות
1 גמבה צהובה קצוצה לקוביות קטנות
1 בצל סגול קצוץ דק
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
100 גרם גבינה בולגרית של משק יעקבס

אופן ההכנה:
1.      קולפים וחוצים לאורך את האבוקדו.
2.      מערבבים בקערה ממרח לימון כבוש יחד עם הגמבות, הבצל הסגול והפטרוזיליה, שנקצצו דק.
3.      ממלאים בתערובת את גומות האבוקדו, מפזרים מלמעלה גבינה בולגרית, ומגישים.