לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

מנת בריאות טעימה להפליא ומהירת הכנה.
החומרים ל-3 מנות:
6 פילטים של דג אמנון
3 כפיות ממרח עגבניות מיובשות "הבאר מעדנים"
3 כפות שמן זית
2 בצלים פרוסים דק
2 שיני שום פרוסות
4 תפוחי אדמה פרוסים דק
עגבנייה פרוסה לפרוסות עבות
4 עלי מנגולד קצוצים גס (לא חובה)
1/2 לימון
אופן ההכנה:
1.      מערבבים יחד את העגבניות המיובשות ושמן הזית.
2. מורחים את הצד הפנימי של הפילטים בתערובת העגבניות ומניחים בצד כחצי שעה.
3. בוחרים בסיר סוטאז' רחב, עם מכסה, ומטגנים בו את הבצל והשום.
5. מסדרים בסיר שכבת פרוסות דקות של תפוחי אדמה.
6. מניחים מעל את הפילטים של הדג, המרוחים בעגבניות, כשהעור כלפי מטה.
7. מוסיפים את פרוסות העגבנייה ועלי המנגולד הקצוצים גס.
8. ממליחים, מפלפלים וסוחטים מעל הדגים חצי לימון. מוסיפים כשליש כוס מים ומכסים את הסיר.
9. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.