לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים:
4 פרוסות סינטה דקות ומשוטחות כמו לשניצל
צרור גדול של מנגולד קצוץ גס
חבילת תרד טרי קצוץ גס
2 בצלים גדולים, פרוסים דק
5-6 שיני שום פרוסות
מלח, פלפל
שמן זית
רוטב תאנה מפולפלת של "הבאר מעדנים"
חופן גרגירי רימון לקישוט
אופן ההכנה:
1.     מחממים 3-4 כפות שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל, עד שהוא משחים מעט.
2.     מוסיפים את שיני השום, מערבבים, ומוסיפים את התרד והמנגולד. ממליחים ומפלפלים, ומטגנים עד שהעלים מצמצמים את נפחם.
3.     לוקחים פרוסת סינטה, ממלאים אותה בתערובת התרד-מנגולד, מזלפים מעט רוטב תאנה מפולפלת ומגלגלים בעזרת נייר כסף. 
4.     אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 20 דקות.  מגישים עם גרגירי רימון.

 

large_1-129.jpg1-150.jpglarge_1-151.jpglarge_1-475.jpg