לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

החומרים:
200 גרם גבינת חלומי
קמח לקימוח הגבינה
שמן חמניות או קנולה לטיגון
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
חופן אגוזי מלך
חופן שבבי שקדים מולבנים
חופן צנוברים
3-4 כפות ריבת בצל  של "הבאר מעדנים"
אופן ההכנה:

1.      חותכים את הגבינה לקוביות בגודל של כ-1  X1 ס"מ ומקמחים אותן.
2.      מחממים שמן ומטגנים את קוביות הגבינה עד השחמה.
3.      מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.
4.      מוסיפים את השקדים, האגוזים והצנוברים ומקפיצים לדקה.